24. srpna 2015

Vitalité

Do Vitalité chodíme často s kolegy na obědy. Denně mají na výběr z velkého množství zeleninových salátů, mas i příloh. Můžete si vybrat a nakombinovat to, na co máte zrovna chuť nebo využít některých meníček. Většina lidí ze začátku odradí cena jídla. Vzhledem k tomu, že je vše (kromě meníček a dezertů) na váhu, je těžké odhadnout kolik si toho vzít, aby vás oběd nevyšel na 150 kč. Časem se to ale naučíte. Někdy bývá problém s teplotou pokrmů. Několikrát se mi stalo, že než jsem si s jídlem sedla ke stolu, bylo už studené. Taky doporučuji chodit nejlíp na 11 hodinu. Kolem 12 se táhne od pultu fronta přes celou místnost. 

Vitalité je skvělou volbou pro sportovce a všechny co se chtějí stravovat zdravě a necpát se denně knedlíky a smažáky. Je ale potřeba si na méně kořeněné jídlo zvyknout. 

Osobně doporučuji salát coleslaw, bramborovou kaši, která je vždycky hned pryč a z méně zdravých jídel bramborové šišky s mákem polité máslem. A když máte malý hlad, tak si můžete vzít jenom polévku nebo salát.Při útratě nad 100 kč máte v ceně nápoj. Občas na to ale slečny zapomínají upozornit. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)